bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Isparta hakkında bir tek olumlu şey yazılabilir mi ? ; HAYIR. (:
Öğrenciye kitlerler her türlü. ( pazarlık bilmezler. )
Halkı kabadır. Esnaf bukalemun gibidir , kitleyeceği elemanı anında seçer.
Isparta polislerin kısmen sürgün yeri olduğundan memur arkadaşlar da artisttir , çok zıplarsan alırlar.
Alkol tüketimi öyle ortanın altında vasat denilebilecek seviyededir , yurt vs. yerleri dandiktir (: sadece kampüs karşısında Sabancının yurdu var o da KIZ YURDU (; diğer yerler hacı hoca tekke misalidir.
Başka ? Bar vs. arıyorsan zor bulursun öğrencinin takıldığı , tek amaç $ Ytl € £ kazanmak olduğundan 40 takla atarlar 3. dk satarlar..
Bi' çok kez üni'de okur iken stand açtık ( kitap satışı için ) SDÜ'de ve Antalya'dan 10'dan fazla okuyan arkadaşımın yanına gidip geldim bi' çok kez oradan biliyorum bu kadar şeyi..
Antalya yaz , sana hayatı tekrar öğreteyim (; Eskişehir filan cacık bizim buranın yanında.. Peh peh peh.. Denize nazır üniversite (;
Malesef elimde değil, kafa dengi arkadaş bulduktan sonra sosyal ortamı evimde yaşarım zaten pek o konularda takıntı olmam.

Öğrenciye kitleme olayı eskişehirde de olduğu için sorun yaşayacağımı zannetmiyorum, taktiklerini biliyorum ( bende kitledim burada )

bakalım herşeyin hayırlısı artık orası da olur mu olmaz mı bilmiyoruz bekleyip görecez.