Arakaşlar bu konu herkesi baydı biliyorum ama artık düzeleceği ümidi kalmadı bende.r10 da bu konuyu ve benzeri konuları sürekli takip ediyorum ama somut bir açıklama yok.Google ile irtibata geçen arkadaşlar yeni bir filtre gibi bir durum olmadığı haberini aldılar, bununla birlikte r10 seocuları (sitem değil) bir satırlık dahi bişeyler söylemediler.İnanın zor bir durum.Heleki benim gibi 30-40 gün önce satın alınan bir sitenin sahibiyseniz

.
.
Biraz dertleşmek ve birazda belki bir çözüm aramak için açtım bu konuyu.Umarım ben ve benim durumumdakiler için defalarca açılan ve cevapsız kalan bu konu bu kez biraz açıklığa kavuşur.
.
.
Sitem bu duruma geldikten sonra (25 Hazirandan sonra) r10 da okuduğum herşeyi denedim ama sonuç aşağıdaki gibi.38.000 adet işe yaramadığını düşündüğüm içeriği tümüyle kaldırdım.163.000 küsur etiketi 1 hafta uğraşıp 1,600 lere düşürdüm.İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum.Ama yaptım.indexim 41k idi şuan da :
tekmeyiyensitem.com alanından aramasının yaklaşık 56.500 sonucundan 1 - 10 arasındaki sonuçlar.
Siteme şuanda 15 sayfalardan önce ziyaretçi gelmiyor.günlük gelen 80-90 kişi sayfa 15 ile 45 arası sayfalardan geliyor.
İşin garibi trackerdan baktığımda bu kelimeyi arıyorum, ziyaretçi 30. sayfadan gelmişse ya 35. sayfalara kadar geriliyorum ya da o kelime artık kayboluyor ve artık o kelimeden
ziyaretçi alamıyorum.
.
.
.
Sinirlerimi en çok bozan ve beni bu konuyu açtırmaya iten konu ise şu :
ilk sırada olduğum kelimelere başka siteler yerleşti ve r10 da sürekli (haklı olarak)
spam yapmayın uyarısı veren arkadaşların söylediklerinin aksine, ilk sıraya gelen siteler çöplük içerikli ve her sayfasında 10.000lerce yinelenen kelimeler olan siteler.

.
.

.
.

.
.
.
bu gün