b4tuh4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya bnm dşndüğüm 14-15 gibi bulşulur ... nargile - batak - okey atılır ... sahile inilir ... 21 gibi çatalçamda cafeye geçilir ... oturulur güncel web konularından muabbet edilir - tartışılır ... 00 gibi içmeye başlanır 5-6 bira & büyük rakı içilir ateş yakılır gerekirse sabahlanır gerekirse uyunur
Fikirler çok güzel ama birbirini hiç tanımayan adamların oturup masa oyunu oynaması bence garip .

Onun yerine mesajındaki gibi oturup kaynaşabiliriz, Web muhabbeti yapabiliriz, bu toplantıyı ve sonuçlarını bloglarımızda yazabiliriz.

Daha sonra saat 12 gibi bahsettiğin tarzda bi' yere gideriz -kene sokmaz umarım!- kişi sayısına göre ya bir 70'lik ya da bira alırız, nevaleyi düzleriz, ateşimizi de yakarız ve başlarız içmeye, muhabbet ede ede.

Zaten o saatten sonra o kafayla evlere dönülemeyeceğinden -ki ben Samsun merkezde de değilim- oturup çadır kurar yatarız.

Sabah kimse birbirini "kimsin l-a-n sen, nerdeyim l-a-n ben?" demezse, son yılların en güzel sosyalleşme toplantısı olur bence .