Bu konu çok şey yazarımda Kıbrıs günlerim aklıma geliyor, sinirleniyorum o yüzden sadece bol satışlar diliyorum. yapıcı olalım arkadaşlar adamların ne kötülüğünü gördünüz
Karalama bu kadar kolay olmasa gerek burada resmen satıs baltalıyorsun, ortaya belgelerle gelin. Ondan sonra bu başlığın kilitlenmesini talep edin.
turkiyereseller, amacım kanıt olsa kıbrısdaki 3 büyük şehirden ortalama 150 den desen 450-500 tane canlı şahit getirilir buraya. Amacım karalamak olsa msn'deki 15-20 kişiyi buraya üye yaptırır buraya yazı yazdırırım milletin yaptığı gibi. Konuşanların bir bildikleri varki konuşuyor, ne kadar ucuz verdiği beni hiç irdelemez ben oraya para veriyorum para, su değil hava değil! hizmet beklerim saygı beklerim. Telefon edince insan gibi şu sebepten dolayı 3-4 yok desin eyvallah derim kapatırım ama dansöz gibi kvırıp konuşmanın 10. saniyesinde telefon kapatmakla olunmaz firma.
Merhabalar : Platform yoneticilerinin yogunluk olan konulari takip ettiginden supheniz olmasin , biz gerektigi yerde mudahalemizi gerceklestiririz , bu konu benim gozetimimde devam edicektir , "Extend" sirketi hakkinda memnuniyetsizligi olan varsa (musterisiyse) bunun yeri bu konu degil , sikayet bolumudur , eger bu konu altinda belgelere dayandirilmayan soyut sekilde yikici mesajlar devam ederse , uyelik durdurma (ban) islemi (istemeden) gerceklesecektir.
Eskide kalmış şeyleri nasıl belgelebiliriz bire bir canlı şahitler dünyanın her mahkemesinde olduğu gibi burda da geçerli olmak zorunda. Benim derdim 30. kez diyorum karalamak değil bana ne 2-3 tane daha BMW alsınlar, buraya gelip tüm müşterilermiz bizden memnun deyip eleştiri yapınca özel mesaj atılmasın...
iyi calismalar.