Merhaba arkadaşlar,
Biliyorum biraz saçma gelebilir ama ne yapalım buda bir iş.
Ben 10 yıl Almanyada yaşadım 5 Yıldır türkiyedeyim 15 yaşındayım şuanda.
Almanyadan geldiğim için kalite nedir çok iyi bilmekteyim şuana kadar gerçekten ne yaptıysam sorunsuz kaliteli bir şekilde yapmışımdır. Tam 5 yıldır bilgisayar üstündeyim nereye taşınırsak taşınalım her yerde meşhur oluyorum bilgilerimle
Gerçekten burda amacım bir kaç kişiye hava atmak artistlik taslama gibi bir amacım yok uzun zamandır r10'u takip ediyorum çok sağlam bir webmaster forum sitesi.
Ben dışarıda çalışamıyorum tekstil gibi iş yerlerinde. Rahat iş bulamıyorum yakında okullar başlayacak cebimde para yok. En Azından 1 ay felan kendime bu işi yapayımda okullar açılınca Anneme ve Babama para meselesi fazla yük olmasın.
Neyse yeterince kendimi tanıttım.
Ufak bir bilgi daha vereyim Konularım çok sağlamdır kesinlikle hata yapmıyorum. Direk kopyala yapıştır gibi link kırık gibi.

1000 Konu = 20ytl.
3 Gün içerisinde 1000 konu bitirilecek.
Ayrıca parayı peşin alacam bu yaşımda başımı belaya sokmak istemiyorum dolandırılmak gibi çünkü çok yaşadım dedicated aldım başımı belaya soktum baya bi sakat işlerle karşılaştım.

Güvenmeyen Saçma Gören Buraya lütfen mesaj yazmasın. Gerçekten en sevmediğim şey
" aaa salakmısın defol uza " Gibi tür şeyler yazılması. Hiç yazmayın konudan çıkın daha iyi benim için.

Neyse arkadaşlar özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.