MKBTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen çamur atmaya başlamışsınız.Bilmek , yapmak için yeterli değildir bu sınavlarda.Tüm soruları eksiksiz doğru yapmak kolay olay değil.Gençlik sağlam geliyor.Okuma bilinci artıyor güzel memleketimde.Çok sevindirici.
arkadaşım bunun çamur atmayla ilgisi yok. bizde girdik zamanında bu sınavlara hatta ben fen lisesi bitirdim. o zamanlar böylemiydi bu sınav. bu bir sıralama sınavı. kolay sormanın hiç kimseye faydası yok sen 8. sınıf düzeyinde bir öğrenciye geneli 5. ve 6. sınıf düzeyinde olan soruları sorarsan başarının bu düzeyde artmış gibi görünmesi çok normal. Bir senede ne oldu da eğitim düzeyimiz birden bu kadar arttı.

Şimdi şöyle düşün bir web tasarım yarışması var ve yarışmayı düzenleyen kurum sadece html kodlama yapılmasına izin veriyor. O kadar php,asp,java kodlama bilen arkadaşların yetenekleri sınırlanmış oluyor. Ve bu yarışmada 1. olacak arkadaşın yanına 70-80 tane daha birinci geliyor. Ne diyeceğiz oh be ne güzel bi gelişme ülkemizde web tasarım işini çözmüş ne çok web tasarımcı var mı diyecez??

Not: Bi önce yaptığım yorum sanırım siyasi algılanmış. Ben orda siyasi bir yorum yapmak istemedim. Sadece şu an bu sınavı düzenleyenlerle ilgili bir yorumdu. Aynı şeyi ösym de yapsa (siyasetle alakasız bir kurum) aynı yorumu yapardım. Siyaset yapmayı sevmem zaten. Aldığım -6 rep puanına da anlam veremedim repin yanında yorum olarak cahillik yapma demiş ona daha fazla üzüldüm..