saol daban düşüncen için;
ben 12 yıldır programlama bilirim, 6 yıl yazılım şirketinde çalıştım,, yukarıda saydığın bilinmesini istediğin programlama dillerinden 19 tanesinde program yazdım,( hatta yazmadıklarından bi 5-6 tane daha sayarım ) ve hala kullanılıyor,,
tecrübeye gelirse, beni az çok tanıyan bilir burda yazılımcı olduğumu,, hatta en son büyük projelerimden biri ise CodeIgnitor & php kullanarak atso yani antalya ticaret ve sanayi odası sitesi ve delphi.Net + SQL Server ile el terminalli resturant programını oluşturmaktı.
şimdi sorum şu, ben tecrübelerimi ufakta olsa yazdım, sen bana tecrübelerinden bahsedeblir misin? Bana öyle bişey demelisin ki 21 yaşında olduğun halde tamam deyebiliyim.
Bu arada ufak tartışma konusunda; kordineciler iş bulur, yazılımcıya müşteriyi gönderir, atılan maillerde konuşmalarda hep kordineci de olur,, iş bitimi paranın %20 sini kordineci alır,, bunda bi sorun yok, patron olmasına güven olmasına gerek de yok,, eğer ki programcı kordineciye parayı vermesse birdaha iş alamaz,, bugune kadar böyle çalıştım