murdock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alın fiyatlandırma :
SERVICES
bu fiyatlara hizmet verip müşteri desteği sıfır olup 2 mbit internet alıp 512 ile bağlanıyor gibi olursunuz.firmayı anlatıyoruz burda.buraya gelipde kaliteli hizmet veren büyük firma gibi milleti 392li numaralarla mağdur etmelerine göz yumucak değilim.ben çok çektim.bu adamlar yüzünden ok zararada girdim.
bunların çalışanlarının bile evinde nethousedan internet yoksa ne oluyum.extend ile hotspot interneti rahatça kullanabilen yok.açıklama yapmış mkb. sen kapasitenin üstünde müşteriye hizmet verdirmeye çalışırsan o wireless çöker bunu herkez biliyor.hatta telefonlarını arayın.arıza sorunları ile ilgili numaraya tuşlayın.sürekli aldıkları şikayetten dolayı kayıt koymuşlar oraya " şuanda bizden kaynaklanan herhangi bir sorun bulunmamaktadır " diye.
buyrun üniversite sözlüklerinde yazılanlar.biz burda yalandan konuşmuyoruz. buyrun okuyun.belge isteyenlere :
yakın doğu üni.(lefkoşa)
Hotspot sorunu yaşıyorum diyorsunuz ancak siz hala anlamamakta direniyorsunuz. Hotspot login sayfasında ne yazıyor? "BU SERVIS GARATISI OLMAYAN BIR SERVISTIR" eğer kesinti istemiyorsanız anten kurulumu yaptırmalısınız.

Ayrıca diğer firmaları övmek yerine neden onlardan internet alıpta kullanmadınız?

Bundan 3-4 sene öncesine kadar 64Kbit internet için Kıbrıs halkının verdiği fahiş fiyatları herkes biliyor. Üstelik 12aylık peşin ödeme isteyen firmalarıda biliyorsunuz. Kıbrıs eXtend sayesinde Mbit internetlerle tanıştı.

Anten kurulumu için yüksek fiyat olabilir. ADSL ye göre daha masraflı wireless. Kullanıcının binasına kurulan çanak ve sistemler yüzlerce dolar değerinde.

Burdan tekrar belirtiyorum, HOTSPOT SERVİSİMİZ TÜM DÜNYADA OLDUĞU GİBİ GARANTİSİ OLMAYAN BİR SERVİSTİR. BUNUN SEBEBİ İSE BİR ÇOK NEDENDEN DOLAYI WIRELESS SİNYALİNİZİN ETKİLENMESİ. LAPTOPUNUZUN İÇERİSİNDEKİ MİNİCİK ANTEN YETERLİ SİNYALİ ALAMAYABİLİYOR.