phptr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa kendi emeğimin karşılığında bir ücret talep ettim. Kendisi çok istediğimi ve bu işten anlamadığımı ifade etti.
1.si insanın emeği sorgulanmamalıdır Bu fiyata istemiyorsanız yaptırmassınız. Bunun tartışacak bir noktası olduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca ben bu işin emekçisiyim gecemi gündüzüme katar elimden geldiğimin fazlasını yaparım.
Emeğimi aşaladığınız için size saygı duymamı bekleyemessiniz. Yaklaşımınızın oldukça yanlış olduğunu düşünüyorum.
Bana biçok öm geldi, içinde en abartılı rakam seninkiydi belki sen emeğinin karşılığını 150 ytl olarak görüyorsun, ama ben sıfırdan bişey yazdırmıyorum, başta da belirttim en fazla 15 div veya classı olan kodlanmış bir ziyaretci defterinin browser ayarlarını yaptıracaktım; aslında kızmam konuyu düzgün okumaman oldu;
mtn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@macchess
sanırım daha önce hiç bu şekilde bir çalışma yaptırmadınız. ( Ya da özel bir script )
Özel isteklerde verilen teklifleri sorgulamak yanlıştır. Bu bir emek karşılığıdır. Çalışmak-çalışmamak size kalmış ancak kişileri isteklerine göre yargılamanız doğru değildir.
Benim arkadaşın verdiği 150 ytl lik fiyata cevabım şuydu;
Alıntı
Kardeş sen bu işlerde yenisin galiba; çünkü verdiğin miktar şaka gibi birşey, css ile uzun süredir ilgiliyim sadece biyerde takıldım ve ücretli yaptırmak istedim, ayrıca cssden anladığını da sanmıyorum.
Konu kapanmıştır ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.