abacus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar : Efsane uretiyorlar rewrite ruleleri ile ilgili siz 1 sıkıntı cektinizmi? , araci olarak kullandiginiz firmayi soylemenize 1 sakinca varmi ? (belki litespeed 'e gecmeyi dusunen firma/sahislar icin yararli olabilir ) , performans yuzdelerinizde ne gibi degisimler oldu ? , avantajlari nedir dezavantajlari nedir biraz bilgi verirseniz bu yeni nesil web sunucusunu yakindan tanima firsatimiz olabilir (ben henuz test etmedim lakin dusunuyorum).

iyi calismalar.
Litespeed şu anda piyasadaki hemen hemen tüm kontrol panelleri uyumlu olduğu içim .htaccess ve apache kullanılan herhangi bir modülde problem yaşamanız olası değil . Litespeed kurulduktan sonra otomatik olarak apache'deki confları okuyarak kendisine uyguluyor.

Apache 1.3 'e göre statik sayfalarda %500
Apache 2.0 'e göre statik sayfalarda %300 performans artışı sağlıyor.

Dinamik sayfalarda oran %100'e kadar çıkıyor. Built-in DDOS ve SYN modülleri ile 100 Mbit SYN'ye kadar problemsiz çalışıyor . ( tabii'ki iyi bir kernel ve paket konfigürasyonu ile )

Şu anda 750.000 'den fazla bloğu oluğu söylenen Wordpress Web server için Litespeed , reverse proxy için nginx kullanıyor. Aşırı hit alan ve atak alan siteler için süper çözüm diyebilirim . Litespeed hakkında aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olabilirim . Derlemesi ve ayarları biraz karışıktır ama 1 kere öğrenildikten sonra bir daha dokunmazsınız diyebilirim