DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
S.a Arkadaşlar Nasılsınız iyimisiniz kim kimle kapışıyor.
Malesef üzelerek söylüyorum Mahalledeki Kadınları Geçtiniz artık birbirinize taş atmakdan vazgeçmeyecekmisiniz
Adamın Biri Gelmiş şu kişiye dikkat edin demiş ;
Biri Kalkmış Hizmeti Beğenmedi diye parayı çekmiştir demiş , diğeri sende kredi kartı sahtekarısın demiş , haksız olduğu konuyu yetkill bir arkadaşa söyleyinca kapattırıyormuş
Bu Mahalle Olayları ne zaman bitecek arkadaşlar yapılması gereken tek şey....
Teşekkürler arkadaşım Karalistemize o mailide ekledik.
(Eskiden Dolandırıcımıymış kanıtlayın , Aysima bende dolandırıldım demiş demekki konu doğru uzatmaya ne gerek var , Konu Kilitleme olayı eğer sen konuda kanıt gösteremezen konu kilitlenirde silinirde .. )
katılıyorum, ben genelde boyle tartısmalara girmem ama birşey söylemek istiyorum.

burada bir bilgi verilmiş, bunun kanıtlanmasına gerek yoktur. nasıl yoktur derseniz? karşı taraf çıkıp, ben dolandırmadım derse, ama bakıyorum da boyle bırsey yok? dolandıran kişi cevap vermemiş, o zaman fazla konusmamak lazım.yanlısım varsa özür dilerim.tartısmak yerine, boyle dolandırıcıları ortadan kaldırmak için çalışmalar yapsak diyorum.hayırlı aksamlar.