projeproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşıdaki kişinin adı, TC kimlik numarası, adresi, sabit telefonu gibi olması gereken bilgileri almadan, msn üzerinden satışı yapıp sonra dolandırıldım diyebiliyorsanız sizi dolandırmaya çalışanlara hiç suç bulmuyorum. Caner'in dediği gibi iade istenmemiş, kart hata vermiş veya bilgileri geçersiz bir kart verilmiş. Aysima'nın dediği gibi belki gerçekten sahtekar, belki de bana göre kartında limit yok. Herşey olabilir. Ama Mickey denilen küçük kardeşimizin benim ilk mesajımda neye celallenip özelden hakaret ettiğini anlamıyorum. Eğer bir foyan ortaya çıkıyor endişesi ile celalleniyorsan ben o foyayı artık görebiliyorum. Ayrıca Mickey'in *********** olduğu ile ilgili 3-5 tane +rep alınca da aksini düşünmek elde değil. Burası bu mail adresli kişi *********** yazılacak yer değildir. İspatıda bir order number olamaz. Özel mesajında ilettiğin sahtekarlığımı da yazarsan sevinirim. Ama dediğim gibi sadece sen yazabilirsin, başka türlü duyamazsın, okuyamazsın.

Halen tehditkar ve saçmalık dolu hakaretlere devam...
O emaildeki Gerçekten sahtekar Ersin buna emin olabilirsin. Paypal ile çok fırıldaklar çevirdiler. Mebla küçük olduğu için pekde uğraşasım gelmemişti. Ondan beridir zaten paypal ile ödemeyi kapadım.