fantomix, sitenin hiti reklam almak için az ve reflerini göremiyoruz.Hitin yapay yani.Popup reklam muhtemelen.Orasını bilemem tabi. Reklam alırken güven olmalıdır.Sitende şuan 9269 Ziyaretçi, 469 Üye bulunuyor diye yazıyor sitende.Hitinde bakıldığında bunun mümkün olmadığı görülüyor.Herşeyden önce dürüst olmalısın.Profilinde yazan yaşın herhalde 17, gerçektede 17 ise çalışman gerek, herşeyden öncede dürüst iş yapmalısın.Yanlış anlama sana sahtekar vs. demiyorum ama insanları kandırmaya yönelik tavırın var.
Her kelimenin başınıda büyük yapmanın mantığını da anlamış değilim.
Kardeşim Dürüstlügünü anlıyorum teşekkür ediyorum kimseyi kandırmaya bir mahiliyetim yok vermek isteyen verebilir istemeyen vermez herkez konusunda düşüncesinde özgürdür. 17 yaşında tam olarak degilim sistem 1 yıl düşük gösteriyor 18 yaşıma girmiş bulunuyorum yaş önemli degil bilgi olduktan sonra 10 yıldır bu işleri yapıyorum en azından 4-5 yılı önemli payda , kimseyide kandırmaya bir lüzümum yok vermek isteye istedigi süreçte verir ve ayrıca hiç bir sitede Popup reklamım yok eger bulabilen varsa bulsun hemen sitemi Kapatıcam bu kadar netim anlıyacagınız , her kelimenin başına gelincede bir alışkanlık olmuş bazen önemli konuşlalar v.s referanslar olunca yazmak gerekiyor ..
saygılarımla ( anlayışın için teşekkür ediyorum)