dennishan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Neyi Tartıştıgınızı Neyi Sorun Ettiginizi Anlamış Degilim. Arkadaş bir İş Yapıyor Ve Yaptıgı İşin Degerlendirilmesini İstiyor.İTraderin amacı Yapılan İşlemi Degerlendirmek Aynı İşlemi Yaptırmak İsteyen Diger Kişilere Yol Göstermek.

Bu Adam İş Yapıyor ve Yaptıgım İşin Kalitesi Hakkında Fikirlerinizi Söyleyin diyor.Bunda Yanlış Birşey Yok.

Ben Bu Adama İş Yaptırıryorum İş Bitiminde Adamın Yaptıgı İş Hakkında Diger Üyelere Referans Olması İçin Fikrimi yazacagım.

İşi Düzgün,Zamanında,KALiteli Ve İyi Yaparsa ;İtraderine İşi Zamanında KAliteli Hızlı Yaptı Yazacagım.

İşi Sarsaklavsa,Oyalarsa,Zamanında Yapmazsa ; İtraderine Arkadaşlar Dikkatli Olun Kalitesiz İş Yapıyor Oyaladı,işi Sarsavkladı Yazacagım.

İtraderin Yapılan İşin Degerlendirildigi Yerdir.Yapılan Her İtrader yorumuda Olumlu Olacak Diye Bir Kanun Yok. İşin Kalitesi Ölçülür Yorum Yazılır.

Umarım Anlaşılmıştır.
Ben ticaret = alışveriş = itrader diyorum siz yaptığı işi değerlendirme = itrader diyorsunuz.
Ortada bir kavram kargaşası olduğu kesin. Ayrıca arkadaşın post atacağı 10 kişiden biri olmasaydınız acaba cevabınız yine aynı olur muydu merak ediyorum?