Türkçe öğretmenisiniz ve birileri size Türkçe öğretiyor ise o kişiyi tebrik ederim.Çünkü düzeltilmesi gereken yerler var sanırım. kiapta değil kitap da, cmsturk değil Cmstürk, ukela değil ukala, knu değil konu olarak yazılmalı. Ben Türkçe öğretmeni değilim fakat Türkçe konusunda hassas birisi olarak bu kadar dikkat ediyorken bir Türkçe öğretmeninin dikkat etmemesi çok kötü bir örnek. Sizin de dikkat etmenizi rica ederim.
Cmstürk forumlarının kuralları bellidir. Eğer orada kurallara aykırı işler yaparsanız konunun durumuna göre müdahale edilir. Bunu başka yerlerde tartışmanıza veya suçmuş gibi lanse etmenize gerek yok. Örnek; burada kuralları yöneticiler koymuştur. Bizlerde üyeler olarak uyuyoruz. Oradaki durum da aynıdır.
Konuyu Joomla kitabından çıkarıp Cmstürk'e getirmek gibi bir amacınız varsa açın başka konu şikayet edin. Gereken cevabı alırsınız. Bu konuyu lütfen kirletmeyin.
yazım hataları türkçe bilmediğiniz anlamına gelmez bu birincisi. karşınızdakine sesli olarak ulaşmıyorsunuz yazı diliyle ulaştığınızda duyguları hissettirmek adına kelimedeki seslerle oynayabilirsiniz ( çok resmi bi ortamda değilseniz). eğer bi hatam varsa yazılıp uyarılmam en mantıklıcası ve olgunca davranış olur. eksi rep verip türkçe öğren demek ne kadar yapıcı bi eleştiri olabilirki. sadece çekemeyip elimden bu geliyor anlamına gelen acizane bi davranıştır. cmsturke konuyu getirmem konunun başında cmsturk ten bi kitap olarak tanıtılmış. kurallara gelincede bir sitenin kuralları o siteye giriştieki kurallardır ve cezalarıda belllidir. kuralları aştığınız zaman ki aşmadığımı düşünüyorum bir moderatörün gelip sizi alaycı bi tavırla uyarması ne kadar kurallara bağlı olabilir ki. işin özüne gelirsem istediğiniz kadar eksi rep verebilirsiniz. tüm cmstürk moderatörlerini çağırıp bana eksi rep verebilirsiniz umurumda değil. dediğiniz gibi saygın işler yapıyorsanız bana eksi rep vermeden önce gelip durumu izah etmemi geerekirse suçlu moderatörün uyarılacağını söyleyebilirdiniz. ama yapınız bu. hiçbir eleştiriyi kabul etmiyorsunuz.