zambak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende arkadaşa 100 konu için 5$ önerdim ama o bana 1.5$ dedi
herkes kafasina gore bisey atio sen 1000 konuya 50$ iste baskasi gelsin 15$ istesin kime attirrim sence? ben sana baskasiyla bu fiyata anlastigmi soyleidm atacaksan ayni fiyatttan atabilrsin dedim sana. Bazen konulari istedigniz gibi carpitiyorsunuz bence biseyi agzinizdan cikartmadan azicik beyninizde dusununde cikartin. Ayrica bu konu elestiri konusu degil, msn den konusup isine gelmeyen arkadslar burada yorum yapmazlarsa sevinrim. Bana gelen teklifler 15$ 20$ civari 1000 konuya, madem millet yazicana ben yazayim ona gore teklif verin suan 1 kisi basladi posta. Burdan fiyat yazmak istemiyordum cunku diger postcu arkadaslar ucuz atanlara tepki veriyor. Ama madem siz istediniz bana 20$ teklif geldi 15 e pazarlikla anlastik. bidahada burdan sacma sapan yorumlar eklemeyin. isine gelen atar isine gelmeyen atmaz. tesekkürler

Ayrica konunun kapatilmasini istiyorum anladim postcularin neden piyasa durgun dediklerinden, biriniz gelio 50$ dio birniz gelio 15$ dio nasil is bu birde anlasamdiginiz adamla msn den, gelip burda hakkinda yorum yapiyorsunuz. Herkese kolay gelsin...