UmutCandan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bardak geldi kırılmadan (:

6.5 ytl kargo parası aldılar + Üstüde ki o işleme biraz değişik olmuş, çok rahat üzerinden çıkar o bardağın o nedenle hatıra olarak saklıyacağım sadece.
Umut bey için rahat olsun. O üzerindeki işleme fırında 1 gün 500 derece ısıda kalarak yapıldı. Gerçek pilatin cama geçiriliyor.
Üzerinden rahat çıkacak birşey değil olsaydı belirtirdim
Durum böyle sülfirik asit dökmedikce

the_bekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
emege saygısızlık gibi olmasın fakat bardagın üstündeki grafikler ve renk uyumları çok kötü . şöyle renkli google falan r10 yazısı olsa böyle web ile ilgili şeyler olsa daha güzel olurdu + bir bardak 13 ytl :M hadi diyecem o kadar grafik harcadında fiyatın o kadar tuttu dicemde grafikte yok . renkli kulplu bardaklar bile en yüksek fiyatı 5 ytl
Yorumunu yapan yapıyor birşey demiyorum. Fakat seninle şimdi bu bu kadar o okadar hesabı gidememki kardeşim. Fiyatı bu. Fiyatı bu. Bunun fiyatı bu. Fiyatı böle bırakmışlar. Bende satıyorum. Yani fiyat bu anlatabiliyormuyum. Fiyat bu ?
annadın ?

ve ayrıca yakında yeni bir tasarım yapılacaktır. Normal bir logoyu cam üzerine işleyemiyoruz arkadaşlar. Reklamcı arkadaşımız varsa daha iyi anlatabilir. Çizim dosyasını oluşturmak biraz zor ve zahmetli iş.

Fakat dediğim gibi yeni bardak türleri eklenecektir. Bardaklarımızın ulaştığı arkadaşlar yorumlarını yaparsa sevinirim.