KSQueen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili Arkadaşlar,
Ferdi Bey’in adı yanlış yazılmamıştır. Ferdi Bey kendi hazırlayıp bize gönderdiği faturaya kendi adını bu şekilde yazmıştır. Ekte Ferdi Bey’in hazırladığı ve bize gönderdiği faturadan bu bölümü gösteren kesimi görebilirsiniz. Ferdi Bey’in kendi el yazısı ile adını Ferdi Çoşgun olarak yazdığı görülmektedir. Ferdi Bey’in kendi eli ile yazdığı adının görüldüğü faturanın bu bölümünden Ferdi Bey’in kişisel haklarına duyduğumuz saygı ve güvenliğine duyduğumuz hassasiyet nedeniyle Ferdi Bey’in imzası ve hesap numarası ve adres bilgisi sansürlenmiştir. Bu tür bilgilerin düşüncesizce bu tur topluma açık yerlerde sergilenmesinin uygun olmadığı ve mantık dışı olduğu herkesçe bilinen bir şeydir ve saygı duyulmalıdır.
Ferdi Bey’in forumdaki yazılarında adını Ferdi Coşkun olarak yazması beni de şaşırtmıştır. Lakin bu konuda en doğru açıklamayı Ferdi Beyin kendisi yapacaktır herhalde. Bu ödemenin Ferdi Bey’e kasıtlı olarak ulasmasını güçleştirmek için yapılmış bir hareket olarak gösterilmemektedir. Ferdi Bey de bu hususta alaycı bir tutum izlemek yerine sizlerle bu durumu teyit etmeli idi. Fakat buna sessiz kalması nedeniyle konuya açıklık getirmek istedim.
Ferdi Bey kendi adı ile ilgili en doğru ve dürüst açıklamayı herhalde kendisi yapacaktır. Bizim Ferdi Bey’in ödemesini alma aşamasında herhangi bir zorluk yaşaması için kasıtlı olarak izlediğimiz bir politika yoktur. Bize gönderilen bilgilere dayanarak ödemeyi yaptık.
Hepinize çalışmalarınızda sonsuz başarılar!
Sonsuz Sevgi ve Saygılarımla,
Deniz
Ben onu esprik amaçlı yazmıştım. İsters ödemesini alsın ister alamasın banane