Bir arkadaş eksi rep vermiş. Kızmadım, üzülmedim veya şikayetçi değilim. Herkes aynı görüşü paylaşacak diye birşey yok. Fakat arkadaş bana eksi rep verdiğine göre hâlâ söylemek istediklerimizi bazıları anlayamamış diye düşündüm. Kendisine özel olarak yanıt verdim. Aynı yanıtı eğer hâlâ bizi anlayamamış insanlar varsa okusun diye buraya yazıyorum.

Alıntı
Merhabalar,

Görüşünüze saygım var. Umarım herşey gönlünüzce olur. Fakat senelerdir bu iş ile uğraşıyorum. Telekomun alt yapısını biliyorum. Kaldı ki inanın yeni gelecek olan teknolojiyle ilgili bir bilgi sahibi bile olmaya gerek yok.

Adsl hizmetini bile ofisime sağlıklı sağlayamayan, sürekli kesilen, aradığımda bölgesel bakım var bekleyin cevabından başka birşey diyemeyen kısacası 1024/256 bağlantıyı bana sağlıklı sağlayamayan. Download ederken kapasitemin kat kat altında ancak hizmet aldığım. Upload ederken zaten bilgisayarı açık bırakıp gitmeme olanak veren telekom firmasından kısa vade de büyük atılımlar bekleyemem.

Uzun vade de belki olabilir fakat kısa vade de böyle birşeyler beklemek sadece hayal. Keşke gerçeklik payı olsa da ben şu anda onlarca sunucumu veri merkezlerinde değil ofisimde(başucumda) tutsam.

Umarım söylemek istediklerimi anlamışsınızdır.

Saygılarımla

Alıntı:
Alıntı
******isimli üyeden Alıntı
Merhaba, yeni -1 rep puanı kazandınız.
Rep kazandığınız mesajınızın adresi buradan görebilirsiniz.

Yorumlar:
onaylamıyorum

iyi günler,