Site adresi: Dizitr.com
Üye Sayısı : 13.017
Konu Sayısı : 6.531
Ortalama günlük üye kaydı : 80 Üye
Günlük ortalama atılan mesaj adedi : 2.215
Sitenin açılış tarihi: 29.04.2006
Günlük Ortalama Tekil Hit : 2500-3000 arası...Dizi sezonu başladı..Bu günden sonra trafik fevkalade artacaktır..Üyeler siteye hergün 4-5 bin mesaj bırakıyor...3 gün önce 8 bin mesaj bırakıldı....Site daha yepyeni ama istatistiklerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum....
İstatistikler : ALexa
Forum Lisansı : Ücretsiz Smf kurulu
Hosting dahilmidir: Zaten güçlü bir host firması bulamadığım için satıyorum
Banlı olduğu sponsor varmı: Yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, : Sorunsuz,Zaten Mp3 paylaşımı yasak..sadece dizilere ait video,fragman ve demo müzikler var..(Bilirsizin dizi müziklerini..en fazla 1,5 dakikalık jenerik müzikleridir...)
Satış Fiyatı : Sizlerden teklif bekliyorum....

Not : Daha önce sitemizi ziyaretçilere kapatmıştık trafik limitimiz aşırı artıyor diye..Ama son 1 aydır ziyaretçilerede açığız ve Ziyaretçiler sitede gezinebiliyor ama download linklerini göremiyor...1 Haftadırda Youtube.com videolarını sitemizden izletmeye başladık..Örnek ( Kanal D nin tanıtım videosu eklendi...İzlemek veya download etmek için tıkla... ) Ciddi bir trafik artışı oldu...

Sitenin genel istatistiklerine Dizitr.com | Türk Dizileri Paylaşım Platformu - İstatistik Merkezi buradan ulaşabilirsiniz...

Googleden ortalama günde 50-60 ziyaretçi geliyor...Diyeceksiniz ki google den 50-60 ziyaretçi geliyorda bu istatistiklerin kaynağı nereden geliyor...

Video+fragman+jenerik müziği upload ediyoruz...eklediğimiz video ve müziklerin taglarında,yada videoların üzerinde www.dizitr.com ibaresi bulunuyor...Ve birçok forumda full bölüm linklerimiz,fragman ve jenerik müziği linklerimiz var...

Üyelerinde siteye çok sadık olduğunu söylemeden geçemeyecem...

1 Bot, 17 Ziyaretçi, 63 Üye ( Son 30 dakika içinde aktif olanlar) Sabahın 9,30 unda Şöyle bir istatistik var....Yani ziyaretçiden çok üyelerimiz gün içinde sürekli aktif oluyor...Gerçi günlük atılan mesaj sayısından bunu sizde sezebilirsiniz...

Satma sebebim..Bundan öncede başka bir host firmasında Phpbb Plus kullanıyordum...Sunucuyu siteniz kasıyor gerekçesiyle sitemiz kapatıldı ve 70-80 mb lık databasede türkçe karakter sorunu çıktı ve yedeği kullanamadık...O zaman baya bi yorulduk..Ve başka bir hosta geçerek sıfırdan bir forum kurduk..Şimdi yine sunucu problemi çıktı..Öneriler yabancı bir host firması bulup onlarla çalışmamız yönünde ama ingilizcemizde olmadığı için açıkçası buna girişemiyoruz...Yakın zamanda da askere gideceğim için satmak en doğrusu olur sanırım...