23 ünde vps aldım burak beyden gene kendisiyle problemim yok ama 23 ünde aldım sitelerim hala kapalı vps online dı hep ama plesk lisans yoktu sağolsun dün kurdular 10 gün sonra hatta 13 gün galiba şimdide sitelerim açılmıyor alma amacım 1 sitemi barındıracaktım birde rapid upload için şuan sitelerim hala kapalı anlamadım ne var msn dende girdiler çıktılar telefonları kapalı ve geri ödeme yapamıyacaklarını söylediler plesk lisansıda restart atınca uçup gidiyor hem benim bir işeme yaramıyor kısaca 30 unda 40 ında değilim ama geri iade istiyorum niye çöpe atıyım paramı herkes söyledi sonumun böyle olacağını ama işte dinlemedik vps net kasıyor 2 günde bir kesiliyor bu sorunu sadece bende yaşamıyorum msnde söylediğimde yok diyorlar diğer arkadaşlarda yaşıyor geri ödeme ilk günden yapılırmış sonra yapılmazmış ödeme yaptıktan 3 yıl sonra açtılar zaten vps yi ilk gün geri ödeme istedim sonra açıldı devam ettik sonradan çürük çıktı geçen günde plesk 8.3 lisans mı ne yokmuş onlarda bana 8.2 kurdurdular onda biz kuruyoruz artık

+ olarak geçen günde şifremi kabul etmedi gittim sordum düzelti bir açtım vps yi masaüstünde 8 - 10 adet film vardı puff yok ortada