Tahsin ALTAY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eksi rep kim verdi bilmiyorum fakat keşke vermeseydi. Ben yüklenirim bu konuda benimkini art niyet olarak görme sakın. Sadece bazı konularda iletişim tarzım biraz farklı. Bundaki amacım da eğer yumuşak olsaydım bu olayı unuturdun fakat artık bu olayı unutmazsın aklında güzel bir anı olarak kalsın ve ders çıkarmanı isterim.

Benim yazdığım mesajların hepsine bakarsan içlerinde boş mesaj olmadığını hepsinin dolu dolu mesajlar olduğunu ve bir çoğunun da hiç kimse tarafında hazırlanmayan dersler olduğunu görürsün. Yardım ve destek konusunda asla gocunmam. Burada scriptin adını yazsan, aldığın hataları yazsan inan olay akşam çözülmüş olurdu. Konu başlığını görüp konuya girmem de çözmek istediğimi gösterir. Eğer umrumda olmasaydı konuya girmezdim.

Neyse yani öyle Eğer çözemediysen güzel bir konu aç ordan halledelim sorununu. Ama güzel yaz mutlaka sen ne kadar üstün körü yazarsan bizde o kadar üstün körü bakabiliriz.

gerek kalmadı teşekkür ederim.ama buraya yazamazdım.eksı rep verıldı dıye bende - yazmadım kimseye çünki o seviyeye düşemem.yinede sağolun.