umteka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
infosu olmayan domain fake midir ? Kac gundur bu isle ugrasiyorsun ve bunlari soyluyorsun ? Bilmiyosunuz bari konusmayin.

infosuz domain degersizdir. Bu dogru. Ama yabanci bir domain ise neden kesinlikle fake'dir ? Her infosu olmayan domain fake degildir. checkpagerank.net ' ten bakiyorsunuz o site infosu olmayan her domaine fake diyor siz de inaniyorsunuz.

Hem adama "Sizin gibiler yüzünden piyasa *********** insan doldu yahu " de sonra da "sana sözüm yok gangan" de. Celiskinin bu kadari.

Neyse bunu gecelim ama zaten kimse infosu olmayan domain kesinlikle validdir demiyor veya kesinlikle fake'dir demiyor. (senin disinda)

Infosu olmayan domain ise yaramaz ama her infosu olmayan domain de fake degildir. Bilmeyenler konusmasin lutfen. Biseyler ogrenmeye calisan arkadaslar var. Yanlis seyler ogretmeyelim.
Ben her domain kesinlikle fake dir yazmadım yabancı bir domainse fak olma ihtimali yazdım yazılanları doğru oku ikinsiciside sizin gibiler derken ben konuyu acan kişiye dedim gangana demedim Türkçeyle aran pek iyi değil sanırım herneyse yanlıs bir sey öğrettimide düşünmüyorum çünkü piyasa Türklerde dahil olmak üzere yabancı fake domainler üzerinden pagerank yapıp link satmaya çalışan yada pr li domain satmaya çalışanlarla dolu umtekacığım

CYBEЯAY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni yeni şeyler öğreniyorum ha

boştaki prli drop domainleri yakalamaya çalışıyor arkadaş anladığıma göre

bu domainlerin çoğundada içerik olmadığı için googledaki tüm indexleri silinir ve en sonundada infoları silinir. ama domainin rankı hakkında hiçbirşey söyleyemeyiz. infosu yok diye pat diye fake denmez

drop domain alıp bi yere getrmek risk işidir çnkü sağlam backlinki olan domainler bile fake yada sandboxta çıkabilio

konuyu açan arkadaşa yönelik söylüyorum herkesin dediğinede inanma görüyorsun işte konuyu herkes kendinden emin konuşuyor ama herkes ayrı telden =)
bende infosu yok diye pat fake demedim eğer yabancı bir domainse fake olma ihtimali yüksek yazdım hatta okuduysan en sonda büyük harflerle yazmısım ŞÜHELİDİR diye.

Saygılar