SEO Uyumlu özgün içerik üretiminde 3. Yıl
Konu Son Güncellenme Tarihi : 29 Temmuz 2010
Merhabalar,
Aşağıda belirteceğim konularda ya da sizlerin belirteceği farklı konularda SEO'ya uygun özgün içerikler hazırlamaktayım.
Özgün İçerik Yazımı Genel
Konular : Teknoloji / Bilim / Bilgisayar ve İnternet / SEO / Kültür ve Sanat / Sinema / Sağlık / Turizm / Gündem Konuları / [Farklı konularınız varsa ÖM ile belirtebilirsiniz.]
Kelime Başı : 0.02 TL
Bu içerikler
minimum 150 kelimeden oluşmaktadır.
Aylık Makale Paketleri
PKT A1
Her gün 1 adet 150-200 kelimelik içerik yazımı
Süreye Göre Fiyatlandırma;
1 Ay : 60 TL
2 Ay : 110 TL
3 Ay : 150 TL
3 Aydan daha fazlası : Her ay için +40 TL [6 Ay için anlaşılırsa; 150+3*40 = 270 TL Her ay için ortalama 45 TL'ye düşüyor]
PKT A2
Her gün 3 adet 150-200 kelimelik içerik yazımı
Süreye Göre Fiyatlandırma;
1 Ay : 150 TL
2 Ay : 270 TL
3 Ay : 330TL
3 Aydan daha fazlası : Her ay için +90 TL [6 Ay için anlaşılırsa; 360+3*90 = 630 TL Her ay için ortalama 105 TL'ye düşüyor]
Özel İndirimler
Öİ-1 : Toplamda 5000 kelimeden fazla özgün içerik yazımları için %10 indirim söz konusudur.
Öİ-2 : Toplamda 10000 kelimeden fazla özgün içerik yazımları için %20 indirim söz konusudur.
Öİ-3 : Toplamda 20000 kelimeden fazla özgün içerik yazımları için %35 indirim söz konusudur.
İnceleme Yazıları Paketleri
Ayrıntılı ürün/program/yapım incelemesini yapabileceğim konular;
Kitaplar / Oyunlar / Programlar / Sinema Filmleri / Diziler (Dizi Bölüm Özetleri de dahildir)
[Eski yeni farketmez, sizin için bulup inceleyeceğim.]
İnceleme Paket 1
Bu tür yazılar 400 - 550 kelime arası olmaktadır.
İncelemede konu ile ilgili en az 4 resim kullanılacaktır.
İnceleme Başı : 7 TL
İnceleme Paket 2
Bu tür yazılar 750 - 850 kelime arası olmaktadır.
İncelemede konu ile ilgili en az 6 resim kullanılacaktır.
İnceleme Başı : 10 TL
Özgün Oyun ve Program Açıklamaları Paketi
Oyun, Program Başına [en az 50 kelime] : 0.5 TL
Özgün Tanıtım Yazısı Paketi
Tanıtım Yazısı Başına : 1 TL [100-200 kelime]
10+ alımlarda -> Tanıtım Yazısı Başına : 0,7 TL [100-200 kelime]
EK İstekler İçin
Yazıların Wordpress yada diğer özel içerik scriptlerine eklenmesi ;
Makale başına 0,2 TL
İçeriği ;
->SEO'ya ve içeriğe uygun etiketleme
->Site içi linkleme
->Yazı görüntüsünün siteye uyarlanması [More tag kullanımı, yazının parçalara bölünmesi, özel alanlar kısmına özetin girilmesi gibi]
->Konu ile alakalı 1 resim eklenmesi
Özgün İçerik Referanslarım
Adtech-r10-net-seo-yarismasi-2.com - Sağdaki Makale bölümünde görünen bütün yazılar
http://rfh.bildirgec.org/ - İçeriklerim bildirgec'in de kalitesiyle birleşince, ilgili kelimelerinde Google aramalarında en üst sıralarda yer almaktadır.
Diğer referanslarım için ÖM isteyiniz.
NOTLAR
->Aylık Paketlerde, aksi belirtilmediği sürece diğer İndirim sistemleri
geçerli değildir. (Özel İndirim kampanyası gibi)
->Daha önceden çalışma yaptığım kişilere kampanya yaptığım zamanlarda ÖM ile bilgilendirmeler yapılacaktır.
->Satılmış içerikler burada referans olarak gösterilebilir, içerik sahibi eğer yayınlanmasını istemezse bunu bana belirttiği takdirde içerik konudan kaldırılır. Ancak ÖM ile referans istemlerinde kullanılmaya devam edilecektir.
->Günlük maksimum 1500 kelimeye kadar içerik hazırlayabilirim.
->İçerikler Word yada .txt formatında hazırlanarak Msn/Mail/Skype gibi araçlar yardımıyla gönderilmektedir.
Ödemeler Konusunda ;
Aylık paket ödemeleri şu şekilde alınır;
İlk başta ilk ay ücretinin yarısı alınır. Ardından 1 hafta boyunca makaleler teslim edilir ve 1 hafta sonunda diğer yarısı alınır. Makaleler günlük teslim edilmeye devam edilir ve diğer aylarda da ödemeler her ay başında, ilk makale tesliminden önce yapılmalıdır.
Diğer Ödemeler ;
Ücretin tamamı peşin alınır. iTrader değeri yüksek veya daha önce beraber çalıştığımız kişilerden ücretler iş bitiminde alınabilir. Bu durum benim insiyatifimdedir.
Ödeme Şekli
Banka Havele/EFT
Herkese iyi çalışmalar dilerim.