Arkadaslar bildiginiz gibi google 25 haziranda hepimize darbe vurcu ve cogumuzun gelirleri 10/1 oraninda dustu.eski hitlerimiz bir server gerektirirken yeni hitlerimize host bile yetebilir.Para kazanamadigimiz icin servere parasi veremeyecegiz.ve cogumuzun internet hayati 2 ayda bitecek.Acil bir cozum bularak bu isin icinden cikmaliyiz yoksa internetten para kazanma kapisi artik ya hayal olacak yada 2-3 ay ugrastikdan sonra batacak...Benim aklima 1-2 cozum geliyor...1.guzel bir proje (web 2.0 tarzi...)2.Siteleri google icin degil de ziyaretciler icin yapmak.(yani adam siteninismi.com yazip da girecek.Google ye muhtac olmayalim)3.Script yazmak sart oldu4.Dil ogrenmek(css,php,java...)Simdiye kadar atilmis guzel yalanlar1.Orjinal icerik.(bi kufur ederdim simdi ama forumdayiz.)(yok boyle bisey.4 senelik orjinal sitenin anasini aglatti acimadan google.Hemde tamamen orjinal.)(istisnalarin kaideyi bozmasini istemiyorum.Spam yapipda ustte yer alan da cok...)2.Wp de yalan oldu.Baska fikirleriniz varsa bekliyorum....else insallah pr dalgalanmasidir