Arkadaşlar google algoritması ve pagerank algoritmasının farklı olduğunun farkındayım.
Ayrıca arkadaşın özgün içerik direkt pr e etki etmez özgün içerikli siteye başkası link verir ve pr değeri yükselir demiş.
Ancak her sayfasında en az 7-8 sayfa özgün içerik bulunan 2004 ten beri sürekli güncellenen bir sitenin bu kadar geride olması doğalmı ?
sitenin hiti 13-15 tekili geçmiyor...
Benim anlatmak istediğim şey google algoritmasının oldukça aptal olduğudur.
Yoksa benim 8-9 tane PR5 domainim var.Ve bunların 5 tanesini kendi emeklerimle yaptım.Özgün içerik ekledim,backlink aldım.Özgün içeriğin bir faydası olduğunu zannediyordum.
Ancak son güncellemede gerçekten emin oldumki içerisinde ki bilginin copy/paste tan farkı olmayan , güncellemeden henüz 10 gün önce açılmış bir domainim pr5 oldu.Beni tanıyan arkadaşlarım bilir.
Bir vbulletin foruma bot yazıp sisteme çektim aynı gece sitem indexlendi , o bir gün 2 pr4 ten link aldım , site içeriğinin tamamen indexlenmesi için , güncellemeden 3 gün öncede pr5 aldım bana gelen değer PR5 oldu.
Ben kendi fikirimi söyledim artık özgün felan filan takmam pagerank alogirtması kalkmadıkça Backlinkten başka birşey ile uğraşmam hele özgün içerikle asla...: )
yorumlarınız için Teşekkürler...