www.hostajans.com olarak Yavuz beye koşulsuz şartsız kefilizdir.Bu alanda kendi işini en iyi yapanlardan ve gün içi buna mesai saatleri dışı , yolda , uykuda , iş başında , ikinci telefonla konuşurken , msn destek verirken kısacası ne şekilde olursa olsun irtibatı muhakak sağlayan emektar,hayatının büyük bir parçasını işine adamış çok nadir insanlardandır.Bunu yazmamızın sebebi ( Ben ilker Turan
www.hostajans.com sahibi , çalışanım paftali nın accountu üzerinden yazıyorum ) bu şekilde hassasiyet gösteren birini forumlarda eleştiriye sunmak doğru değildir.Bir probleminiz varsa gerekirse telefondan gerekirse ticket yolu ile yada msn destek ile halledebilirsiniz.Biz defalarca hallettik.Bu yazım burada konuyu başlatan şahsa münazır değil bu yazım birilerini kirletme çabası içinde 50-60 ytl ye yılların emeğini satın alabileceklerini sananlar içindir.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Eleştirileri karalama olayından başka hiç bir hususta istdizayn çalışanlarına yada direk olarak firmaya yükleyenleri ayıplıyorum.
www.hostajans.com olarak örnek aldığımız bir kuruluşun yıpratılmasına karşı çıkıyoruz.
Saygılarımla İlker TURAN
www.hostajans.com