Firma ismine (LEKE) sürülmemesi adına (Linux) server kapattıklarını söylüyorsun Fakat burda biraz çelişkili olan bana sundukları (Linux) host halen açık bulunmaktadır yeniden sıfır olarak kurulmasına hazır kısaca söylemek Gerekirse Yanlızca şunuda söylemek isterim Benim kanahatimce emek verdim çaba harcamakta hiç bir şekilde çekinmedigim forum sitem Tutumta hiç bir şekilde Müşterilerine bu tür sorunlardan Söz edilmedi niye Yapılan ödemeleri tekrardan Müşterilerine İADESİ olmadı bunblardan azda olsa kafamda soru işaretleri oldukca fazla kısacası bundan sonra ve gelecekte bu tür firmalara ben kişisel olarak savaş açmaktayım nedennine gelince kimse kimsenin (EMEK) ve cabalarını göz ardı edemez ne bir firma nede şahıs bu herşeyden önce insanlık adına çok ucuz bir o kadarda alcakca olduğunu düşünmekteyim bu gibi firmalar müşterilerine zarar verdikten sonra Satış yapsalar ne olucak yapmasalar ne olucak? Uzun lafın kısası bir önceki yazdımda söyledigim gibi Siz siz olun bu gibi olaylardan sakının

Kolay gelsin.