Rakibin olarak gordugun icin tsk ederim ama eskiden benden hizmet almaya calisdigini soluyorsun ve dolandirdigimi soluyorsun.
Ya ben turkiye uzerinde ilklerden oldugum icin gurur duyarim. Ama benim irc sattigim dan cok irc acip birakdigim adamlar var.
Hatirladigim nickler var.
GEcen irc loglarin da gordum cancan nicki bu senmisin. eger sen isen ben cancana bedavaya 2 tane ip verip sunucu uzerinde calissin diye account vermisdim.
Etrafim da da Anarchy, zone, Demo, Military nickleri vardi.
Ve gene soluyorum 5 yada 10 liranin pesine hic dusmedim. Ticaret yapdigim insanlarda bilirler websahibi diger esnaflar bugune dek odemedigim para yoktur. Odeyemeyeceksem solerim kapanir.
Sizinle hala alis veris olduguna nedense inanmiyorum. Hicbir zaman 10 lira 5 lira nin adami olmadim.
Benim tek rakibim Sanet Tapsin

Seninle uğraşamam DHS. Adam ekmeğime göz koymuş, veri merkezi kurmuş. Benim sözlerimi dinleyebilsen şu an olduğundan daha iyi yerlere de gelecektin ama kendini heba ettiğinle kalıyorsun Harun kardeş.