fosch44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google'a niye şükrediyormuşuz? Bunu açıklarmısınız. Ben sitemi açtığımda arkadaşlarıma msn üzerinden "şu siteye bir girin bakalım nasılmış" desem ve onlar girse bu hittir. Eğerki rica edersem onlar da tanıdıklarına anlatırlar. Daha sonra onlar da arkadaşları rica etti diye başkalarına. Bu uzar gider. Bir insan siteyi beğenirse de onu hep başkalarına tavsiye eder. Asıl google bize muhtaç.
Biz reklam yayıncıları olmasa nereden para kazanacak? Nasıl devam ettirecek bu hakimiyetini. Yahoo veya Msn Search (başkaları da olabilir) Google algoritması denen ve artık gereksizleşen bu sistemi çözseler yada daha uygun birşey bulsalar Google 1 haftada düşer gözlerden. Spam siteler benim içeriğimi çalıp üstüme çıkıyorsa ve google buna önlem almıyorsa ona şükredemem ben. Ha tamam bizde spam site açtık, açmadıkmı sanki. Ama sonunda anladık neyin ne olduğunu.
Saygılar,
Fatih

senin msnin ve çevren geniş olabilir ama bu iş içinde olanlar millete yalvara yakara şu siteye girin diyerek yapmıyorlar bu işi

harçlıklarını domain-hostin-lisansa verip yapıyorlar

seo için ek ücret ödüyorlar

nankörlük etmeniz hiç hoş değil ozaman sitenden kaldır adsensi - googledan sitenin indexlerini sil bak bakalım hitin nasıl oluyor ?

EN KÜÇÜK DALGALANMADA BİLE BURDA KONU AÇIP HİTİM DÜŞTÜ DİYORSUNUZ SONRA GOOGLE OLMASADA OLUR DİYORSUNUZ