Ersin Tekrardan Hayırlı Olsun kardeşim darısı başıma mı desem artık evdemi kaldık desem ne desem bilmiyorum
Turkiye.gen.tr geçmiş konuşmalarda ahh o eski günler arkadaşlar türkiye.gen.tr de irc olduğu zamanlar yönetiminde bir ara ben oper moper olaylarındaydık

hatta ersin 5 ytl e alıyon bana 10 ytl mi satıyordun irc i alçakkkk

herneyse olan olmuş onun sayesinde buralardayız.
Daha öncede bir çok kez dedim ERSİN KOÇ yüzünden Hosting işine girdim

Kendisi bir dönem hosting satışlarını bırakınca bizde kendi yolumuzu çizdik.
Forumda Vps Bayilerim olan 2 3 kişi var Ferhost dan bunlardan Biri ferhost zamanında olcay ile takıldığında ( almirhost ) bizi dolandırdığı için karalistemizdeydi sonra bir gece baktım kolayshell den arkadaş geldi abi vps kur baktım ferhost salla gitsin dedim olcayın elemanları olcayın yüzü yok kimseden mal almaya aracı kullandırıyordu çocukları.
Kolayshell ısrar edince normal bişekilde linux cpanel kurduk gerekli ayarlarını kolayshell yapacakdı ki yapamamışlar Sercan Bey ile Anlaşmışlar msn de ferhat bana hava yapıyordu abi buraya gectik süper falan diye 1 hafta sonra zaten kokusu çıktı destek istemeler vs vs sitelerinin açılmaması yeniden kurulum ....
ve ilk defa açıklıyorum FERHOST ferhat kardeşime inanın acıdığım için gel dedim. Kara Listemde olması bile Gönlüme engel olamadı olcaydan ayrıldıkdan sonra ferhat yeni isim ile çok güzel işler yapmaya başladı. Hatta en sorunsuz bayilerimden biri.
Sercan Bey e gelelim zamanında birtakım kötü şeyler yapmış olabilir ama bunu devamlı yapacak değil en fazla 1 ay denersin ayrılırsın 1 ayda ne sen batarsın nede o zengin olur.
Biz forumlarda söylüyoruz yeni veri merkezlerine destek olalım diye ama herkez kendi ekmeğinin derdinde kimi küçük düşürsem ondan ekmek çıkar bana düşüncesinden artık bıkmadınız mı.
DHS i kurduğumuzdan beri biz bir internet hizmetleri veren firmayız Geçmişimizde 1 tek kötü yorumu olmayan biri olduğum Halde yazın dhs.com.tr diye google arama motoruna . vps sattığım dedicated saattığım adamlar ile ortakmışım dolandırmışım. (Kavun Karpuz mu ki Müşteriyi Koklayarak Tokat atarak seçeceksin )
Bazıları Para kazanacak diye Böyle Şeyleri Yapanları Kınıyorum artık.
Sercan Tapsin . Senin Tarafında değilim. ( ama asla geçmişini inkar etme )
Ersin Koç . Seni Severim Ama zamanında Banada 10 TL`e irc sattığın günleri bende unutmadım şimdi sana *********** demem mi lazım. olan olmuş (Sen Sercandan Gprs i öğrenmissin ben senden default.asp 3 tablo td nasıl yazılır onu öğrenmişim) ALLAH RAZI olsun iyikide seni tanımışım.
Projelerimiz Ferhat Fazla insanlarla Laf Dalaşına Girme Zaten 3 Gündür Botnet Yiyoruz aralıksız bide sercan dan yemeyelim
Herkese Saygılar.
DipNot : Ersinim Tekrardan Hayırlı olsun nişanın ALLAH tamamını erdirsin kardeşim Yengeye selamlar.