Google'dan almışım ya telefonunu, neden benim 2002 yılı faturalarımda sen varsın? Hiç tanışmıyoruz ya hani, ticaret yapmamışız. Ben kıçımdam uyduruyorum ya beni dolandırdı bu kişi diye. Sen değilsin ya hani
stapsin@yahoo.com un sahibi. Ben hayali bir şekilde yarısı senin yarısı başkasının bilgileri ile mi dolandırılıyorum? Terbiyesizliğin alasını yapmaya devam ediyorsun. Senden ne köy olur ne kasaba. Sen kendini DC sahibi olarak onore edilmiş, saygıyı hakeden büyük bir adam olarak gör. Ama gerçek her daim karşına çıkacaktır. Sahi ne oldu benden aldığın paraları yerken enayinin parası ne tatlıymış dedin mi? Bakarsan o telefon fatura tutarına beni dolandırdığın rakamı anımsatıyor. Yani o günlerde bile bizim için bu faturalar veya dolandırılıp üstüne su içilen rakamlar büyük değildi. Bence o veri merkezi(!) nin ortağı ben olmalıyım. Benimde param var senin buralara gelmende. Sürekli bir forum moderatörlerini uyarma halinden vazgeç. Burada haksızsın konuyu biran önce kapatma derdindesin. Ben banlansam da gam yemem. Artık seninle hesaplaşma vakti geldi, 6 sene beklemişim daha fazla beklemem.
Belki de beni hatırlamayışın dolandırdığın kişi sayısının hatırlanamayacak kadar çok oluşundandır.