Bu elestiri icin tesekkur ediyorum oncelikle sunu belitrmeliyim. Ben sizin gibi uslubuna uygun elestiri yapan yerli yerinde cevaplar verebilecek akilli basli insanlarin cevaplarina her zaman saygi duydum forumda bi kac kisilik icin de cevaplar konusun da gipda ile bakabilirim. Ama sizde konuyu basdan sona okursaniz.

Neden hala benimle ugrasildigini anlamadiginizi goreceksiniz. Ve surekli ayni sekilde satasanlarin da surekli bos yerlerden cevapsiz kaldiklarini ve cevaplarinin cogunlukla alakasiz oldugunu goreceksiniz fakat burdaki herkes sirket uslubu ve kaliteyi gozle gorenlerden arkasi formati ile ilgilenmeyen bi kac kisinin forumda solediklerine bakan insanlar burda kim kimin ne kadar kaliteli oldugunu bilmemekle birlikde herkes birbirine yorum yapmakda.

Insanlar da onune gelen ilk konuya inanmakta. Elbetteki dediginiz gibi goz ardi etmeye calisiyorsunuz.

Fakat gordugunuz gibi ilk basinda konunun 2-3 satasmaya cevap vermedim. Direk olayi buyuttuler zorla cevap vericek hale getiriyorlar. Biri size dolandirici diyor ispatliyorsunuz kendisinin dalavare yapdigini bu sefer de konuya yandaslar ekleniyor. Ve konu bole sunduruluyor sonra kapattiriliyor.

Yoneticiler de konuyu sonuna kadar okumuyor. Okusalar konuda hakli haksiz gerekli gereksiz uzerine dusulse bunlar olmicakdir eminim de.

Simdi size cevap verdim uslubum da yada yazimda eksik yanlis yada bi acizlik var ise affola ama bu cevabi bir baskasina vermem icin oncelikle sizin gibi bi yazi yazmalari cevabini da adam gibi almalari gerekiyor.

Simdi yorum yapin bekliyorum.

Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sercan bey, yani Telekom olmuşsunuz yapılan bir DC kabul eden / etmeyen kesime hitap ediyorsunuz. Sizcede bu tür konuşmalarınız size yani DC sahibi birine yakışıyormu.
Yani konuşma tarzınızdan sanki affedersiniz ama deyim olarak Sidik Yarıştrıyorsunuz Küçük Çocuklar gibi oluyor. Belkide hatanız budur, basit şeyleri göz ardı edip yaptığınız hatalardır.
En baştan herşeyi biraz daha düzenli, az daha sağlam ve profesyonelleştirseniz eleştiri oklarına bu kadar mağdur kalmazsınız diye düşünüyorum.