nic.tr olayını farklı algılıyorsun halen. Sorumlu kodu sistemine geçerken firma olarak alınmayan veya sorumlu kişi bulunamayan ulaşılamayan domainler kapatıldı. Bizimde 2 düzine domainimiz düştü ve geri aldık. Sana bunu anlatmaya gerek yok. Sen ircde adam dolandırıyordun o dönemlerde halen.
Bak ne diyorum sana şimdi.
Tarih: 7 Eylül 2002 23:32 seni Telsim Vip3 hattımdan aramışım, burada 1800 sn diyor . Sohbet etmeye aramamışım herhalde seni. 1800 dk fatura için belirlenen üst sınırdır. Aslında daha fazladır bu görüşme. Resimliyorum birazdan. (08 Eylül 2002 de 00:02 den sonra da 1114 saniye diyor. Yani devam eden konuşma. Hiç tanımadığın bir ilgin olmayan ben seni neden 2914 saniye aramışım? Sonra 29 Eylülde sana tekrar ulaşmışım ve sadece 46 saniye konuşmuşuz. Sonra bir daha telimi açmadığın için faturada detayın yok. Dolandırıcısın kardeşim, bulacağım tüm belgeleri merak etme, ben senelerdir belgelerimi atmam biriktiririm. Bak 2002 faturalarım ne işe yarıyor şimdi.
Banka hesap bilgilerim ve hizmet alınmadığının ispatı, ircd logları gibi şeyleri yedek cd lerde arıyorum. Ben bu dolandırıcının ipliğini pazara sereceğim. Sıkıldım artık geçmişteki hatalarını hatırlamayan ve halen aynı çizgide devam edenlerden.