tapsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana verdigin 3 baslikdan da soz edeyim..
Hersey ortada okuyanlar da zaten anlarlar..
Konuyu biraz geç gördüğüm için hortlatmış gibi oluyorum ama kusura bakmayın sessiz kalamadım...
Bende SANET le çalışıyorum sercan kardeşimiz destek veriyormu diyeceksiniz? bilmiyorum... Neden bilmiyorum çünkü inanın ihtiyacım olmuyor... ama sözü edildiği gibi bir hizmet kalitesizliği söz konusu değil bu yüzden sessiz kalamdım şu anda dedicated sunucum üzerindeki bütün sitelerim çalışıyor ve oldukça hızlı ve 10 saniyelik hiç bir kesinti olmadan... insanları eleştirirken yapıcı eleştiriler yapmak yerine direk idam etmeye çalışmak yanlış SANET İşini iyi yapıyor hizmet almak isteyen herkesin gönül rahatlığı ile SANET ile çalışabileceğini ifade etmek isterim...
Saygılarımla
Uğur Tuğtan
Buda herkese yeterlidir.
Adam yardim istemiyor cunki DC demek Elektrik + internet demek kesinti yoksa sorun da yok demek..
Destek de sorun varsa oncelikle destek icin ne lazim ona bakin kendinize bakin derim sonra donun DC ye suclu gozle bakin oncelikle
Ben basliklarimdan birinde ( kapanmasa gorurdunuz ) sunu soledim.
Teknik destek bedeli Aylik 50 YTL Odeyen varmi suana kadar 5 kisi.
Ya sen ? Odedinmi ? 50 VPS icin 50 Teknik destek icin verdinmi ?
Aldigin VPS 512 RAM 20 GB hdd. Xeon 2.8 bunun bedeli 50 YTL Baska ne odedin de 3 kere format attirdin ? 3 kere panel kurdurdun ordan oraya saldirdin ?
Sananda ben zorladım format diye söyledi sanacaklar.
Birde Format attıkları zaman sql yedeklerimden de oldum.
o kadar sitemin sql si gitti perişan oldum Tüm müşterilerime Muhtaç kaldım.
Format atıcan bari niye sql yedeklerini almıyorsun?
Ben sana zorla Format mı at dedim sen kendi kendine buna format atılması lazım dedin attın.
3 kerede panel kurmuş ben sana zorla panel kur dedim mi?
Bana düzgün hizmet verseydin ben değil sen kazanırdın.
Ama nerde düzgün hizmet birde eleştiri alıyoruz.