MuRaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim param çok millete para dağıtayım o zaman.. Bu işler parasız yapılmıyor onu bırakın 40 50 100 ytl si olmayan insan bu işi yapmaz bi kere.. ama ben sorun yokken para iadesi yapmıyorum.
Sorun yokken para iadesi yapmıyoruma döndük şimdi de. Arkadaşım senin paran mı ki ödeme yapmayacaksın? Para zaten adamın parası, o sana verene kadar cebinde olmayan bir para. O kişinin emeği, sen haketmemişsin binbir bahane üretmeye devam ediyorsun. Terbiyesizliğini de prensip kılıfına koymuşsun ne güzel ticaret bu. Ayıp diye bir kavram var. Ben haketmediğim hizmetin ücretini alamam. Almışsam da küfür dahi etse karşı taraf haketmediğimi bildiğim kısmı iade eder huzur bulurum. Sen 30 YTL ile huzur bulabiliyorsan ben de küfür etmek istiyorum para verip Sen buna ticaret diyorsan ben de buna kepazelik diyorum. Hakkında iyi şeyler duymamıştım, bunlar da tuzu biberi oldular. Bu arada karşı tarafta masumdur demiyorum, küfretmiştir gidip özür dilesin. İnsanlık halidir, hangimiz ufak bir sinirle basit veya ağır küfürler etmiyoruz zaman zaman?