arkadaslar su arkadasın kendısıne bır sorarmısınız acaba nerelı

ben sınop luyum aslen ısmım sener soyadım altas 0537 741 22 35 nolu gsmden ulasabılırsınız ıstanbul kadıkoy mandıra caddesi no 21 de ıkamet etmekteyım

bılmıyorum bukadarda yalancılık olmaz sanırsam vede suan sadece kucuklugune verıyorum cahıllıgıne kendını ezdırmemek yada karsıdakıne suc bındırmeye calısıyor arkadasımız sorun bakalım benı sıze tarıf etsın ah konusma kayıtları elımde yok olsaydı sıze su mubarek gunde gosterrdım

gercekten pes dogrusu dıyorum sana albayrak lımıtet mısın bılısımmısın neysen 25 calısanının bana ssk cetvelını faxlarsan sevınırım yada ben kendım geleyım levente ortamınızı gorelım

arkadaslar bırde boyle yaparak anca kendınızı kucuk dusurursunu z bakın bugune kadar tek bır kısıden sıkayet aldık oda r10 uyesı hazarhızmet nıcklı arkadasdan bızden domaın sıparsı vermıs acılmadıgı gec acıldıgı ıcın dı bunlada bızı mseyımız yok zaten hostıngcı arkadaslara soruyorum gunde kac kısı yazıyor sıze kacına yetısebılıyorsunuz ? ama sısteme gırıp tıcked acsa ıllakı cevabı gelır arkadas cvrım dısı oldugumuzdan sadece ıletı gonderıp beklıyor vede burda bızlerı kotulemeye kalkmıs ve bugun topıcı gordugumde sasrdım domaınını aktflestırerek verdım bukadar para ıade edıcegımızı soyledı kzaten boyle kısılerle calısılmaz arkadaslar oncelıkle musterı alıcam dıe ugrasmayın ? bu ısden para kazanamassınız senelık 10 20 ytl ıcı nsadece basınız agrır hele fırma degıl yada baska bır seyınız yoksa hıc gelır bklemeyın sadece hobı olarak bole sahıslarla bız hıcbır zaman ugrasmayız adam bızı satın almıyorkı arkadasalr sadece hostıng alıyor vede hostıngı kullanır BIZI DEGIL < verırız ucretını gerı gonderırız onemlı olan ıhtıyacı olan samımı ıyı nıyetlı kısılerle calısmak yanlıssam yanlıssın dıyın arkadaslar < ben bu ısı sevk olrak yapıyorum yok kardesım sen yanlıs konusuyorsun dıyın boyle olmaz dıyın helal dıyıcem gercekten boyle sahıslarla ugrasmayın verın ucretını gonderın ya saygılarımla tum r10 uyelerıne tesekkur edıyorum Sener ALTAS