turkiye.gen.tr Domainini hic duymadim genelde
cjb.net uzantili free domainlere 5 YTL den irc sattim ve bunu o donemde 50 YTL den satis yapan firmalara boy olcusu idi.
Ve GPRS olayina gelince GPRS Turkiyeye ilk girdiginde GPRS kullanan birisi idim sana oturmus belli.
Yapamadigin seyleri Ben yapdim diye baya bi icerlemissin yazik valla sana artik sadece hirlayan bir varlik olarak bakicam.
Evet dolandırdın, zamanında turkiye.gen.tr alan adına açmaya çalıştığımız ircd sunucu için senden shell hesabı aldık. Parasını peşin ödedik, hatta dedik sunucunu ödeyemezsen falan bize bilgi ver, sana yardımcı olalım. Sana fazlası ile para gönderdik (İş Bankası sadece 1 yıl geriye kadar hesapları gösteriyor) ama hizmetin ne başladığını gördük ne ötesini. O dönem Telsim GPRS ile nete girerdin, tek faydan bunu bizle paylaşman olmuştur. Kısacası irc ötesinde seni hayal bile etmiyorum. Zaten forumda iyi araştırırsanız msn de irc dili ile insanlara hakaret ve küfürlerin duruyordur.
Ayrıca veri merkezinin sahibi olmadığını tekrarlıyorum. Olsan olsan orada işi anladığını düşünen birisisindir. Ne o veri merkezi (!) sana aittir ne de senin paranla kurulmuştur. Yok 7 eleman çalıştırıyorum yok şu kadar vergi veriyorum diye kimseyi kandırma.
Benim için ciddi rakam olmadığı için zamanında bana attığın keleği umursamadım, ama şimdi şikayetler kısmında gördüğümüz üzere huy değişmemiş. Parasını al, sonra adamı blokla görmezden gel bitsin. Nasılsa kimse üç kuruş için sizden davalık olmak istemez.
Senin konuların baltalanmıyor, sen bilgisizce hareket ettiğin ve sanki senelerdir veri merkezi işindeymişsin ve gurur tablon ortadaymış gibi takıldığın için, saygıdan yoksun ve türkçeyi katleden mesajların nedeniyle hedef tahtası oluyorsun. Bir dönem ısrarla konularını üste çekmeye çalışıyordun, yöneticiler konuları kilitledi kurtulduk. Eğer ciddi iş yapacaksan öncelikle sözünün eri ol, saygılı konuşmayı öğren, senin de söylediğin gibi "karılar gibi laf ebeliği" yapma.
Sen meyve veren ağaç mısın ki seni taşlasınlar? Tam tersi taşa tutulacak birisin ki taş atan çok oluyor. Yediğin haltları marifet, başkasının malını da kendi malın görmekten vazgeç. İnsanları yanlış bilgilendirmekten, bilmediklerini de ısrarla diretmekten vazgeç.