RAMBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akishost emreyi 2 Yıldır tanırım, aramızda çok samimi iyi bir arkadaşlık vardır. Çalışma prensiplerinide bilirim kimseye sorun yaşatıcak birisi değildir, aranızdaki olayı bilemem fakat; Vps ve Dedicated sunucular aylık kiralanır, hizmet başladığından itibaren geri iade isteyemezsiniz.
Samet benim yorumu okumanı da öneririm. Böyle bir şart yoktur. Sen bunu şu kadar süre için aldın diyerek iadeden kaçmak, kusurlu ürün/hizmet sonrası parayı hakettiğini sanmak, üç kuruş için göz önünde karşılıklı münakaşa hoş şeyler değildir.

Ben ev kiralıyorum ev de 1 aylık kiralanıyor, peşin peşin de ödemişim bu ayı mesela. Ama ben evden çıkıyorum 15. gün hangi ev sahibi ki kalkıp bana evi 1 aylık 1 aylık ödüyorsun diyebilir. Madem 1 aylık ödüyorduk ne diye ilk girdiğimde benden1 haftayı ayrıca tahsil ettin demez miyim? Yani iş hokkbazlık olunca istersen biz 3 aylık periyotla ödeme alıyoruz sizin bize 2 ay da borcunuz var diyen de çıkacaktır. Gerçi elinizde ödemenizin karşılığı bir fatura olsaydı itiraz ederdiniz. Ama parayı havale ettiniz, karşılığında sizin hizmet aldığınıza dair resmi bir belge yok. İsterse sizi tanımaz bile satıcı, kimse karışamaz. Hak arasanız sizi suçlu bulurlar.