projeproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki benim yorum yapmamı yadırgayanlar olacaktır. Ancak durum ne olursa olsun ne hizmet sunan kişi vermediği hizmet için sadece bu bu şartlarla iade yapabilirim diye cümle kuramaz, ne de bir müşteri almadığını iddia ettiği hizmetleri bahane edip tüm ücreti geri isteyebilir. Bunun bir orta yolu daima vardır. 19 Hazirandan bugüne toplasanız 15 gün etmemiş, bu süre içerisinde de sorun çıkmış. Madem durum böyle o zaman satıcı arkadaş ücretin yarısını haketmemiş, hakedecek bir durum yoksa da ücret iadesi gerçekleştirmelidir. Müşteri de sadece hizmetin bitimine kadar olan sürenin ücretini iade isteyebilir. Eğer satıcı bu üç kuruşu iadesini yapacak durumda değilse de karşı tarafa kafasınca tavır alıp, al bak süreni de uzattım ister kullan ister kullanma diyemez. Hak diye bir kavramı küçükken öğretmemişlerse benim anlatmam da sizi değiştirmez gerçi. Müşteri de eğer aldığı hizmeti kullanamamaktan sorunlar yaşamışsa gittiği her yerde yaşayacaktır. İşte bu yüzden daha müşteriyi başta seçerek alırsanız asla pişmanlık duymaz, böyle konularda cevap yazacağım diye çabalamazsınız.

Şikayetler kısmında böyle bir konu açmak kimseye yarar sağlamamıştır. O yüzden efendi gibi özelinizde halledin bu sorunu.

Bir de bu konuya taraf olmak zorunda hissedenler lütfen dikkatli olsunlar, bu hizmetin içerisinde siz yoksunuz. Yani benim gibi yorum yapın, ama bir tarafı tutup diğerine laf atma yarışına girmeyin.
Çok haklısınız arkadaşım ama suna emin olun gecede 7 defa kapanan bir vps sunucu var mı ortada safran club yararlanmamıştır malesef.