suntihost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam İletişim:destek@hddservers.com eklerseniz detayli konuşalim. siz yanliş anladiniz beni ben hosting domain tasarim 150 YTL içinde veriyorum ama oda satişi yapmiyoruz ama oda satan Arkadaşlarimiz var size yardimci oluruz.

işte böyle arkadaşlar sayesindemi desem... 3 gün varlar sonra kaybolurlar site yaparlar piyasayı öldürürler daha 4. ayda yazmış konuyu ama verdiği linklerin hiç birisi çalışmıyor...birinden panel alırlar
(çalarlar) Ben Panelciyim diye piyasaya cıkarlar 3 5 kişiden 300 500 lira toplayıp sonra giderler.... Burda kimin canı yanar mechul ama şu bir gerçek tir ki böyle bu vasıflara sahip arkadaşlar yüzünden bazen bizlerde zan altında kalıyoruz. Lütfen sesli Chat sitesi kuracak arkadaşlar , eğerki tanımadığınız bir firmadan böyle bir işlem yaptıracaksanız lütfen ilk önce o firmayı yada kişiyi araştırınız. Böyle (çoluk çoçuğa ) işi bilmeyenlere iş vermek yersiz olur... www.suntihosting.com fiması sana ait nedense verdiğiniz msn baska bir siteye ve kişiye ait şaşmamak mümkün değil

Kolay gelsin