60ytl'ye safranclub isimli arkadaşım 19 haziranda cpanel linux vps aldı.

- Saat problemi var dedi günlerimi harcadım. En sonunda haaa vbulletin ayarlarındanmış dedi.
- Upload yapamıyorum onunla uğraştım oda forum ayarlarındanmış
- Server root şifresini değiştirip unutmuş. !Ücretsiz! olarak root şifresini iade ettik.
- Server ayarlarını bakımını normalde ücretli iken ücretsiz yaptık.

------
Serverda vmwaredeki problemden dolayı 2 boyunca toplam 1-2 saat civarında bölünmüş şekilde 4-5 kere kesinti oldu. ve para iadesi yapabilirim dedim. O arkadaş " Yok ustam sana güveniyorum dedi"
- Ertesi gün yeni vps almış gelip benden para iadesi istedi. Bende bir problemin olmadığını problem olursa paranı iade ederim dedim. Bu konuyu okuyan arkadaşlarda bilir. Bir problem olmadığı zaman kimse iade yapmaz. Vps i bu ayın 19una kadar açık. Uptime raporlarını gönderebilirim arkadaşlara isterlerse..

Ve para iadesi etmeyeciğimi duyunca kıyamet koptu. Seni tüm forumlarda rezil edeceğim sen pişman olacaksın. gibi kelimeler kullandı. Bende tabi karşımdaki insan müşteri konumundan çıktığı için birbirimize hakaret ve yapmayacağımı bildiğim halde bazı tehdidlerde bulundum.

Bazı alıntılar :

GOLDSAT:
hepsinide
GOLDSAT:
okursun bugünden buyana
GOLDSAT:
----------------
- ₪ мυяат ёмяє ₪ # { 5 vps stokta:
müsait deilim
GOLDSAT:
başlarım
GOLDSAT:
müsaitine
----------------

R10.net'te nisan 2006'dan beri takılıyorum. Beni tanıyan tanıyor çevrem ve kalitem belli bu insanın buraya veya başka bir yere yapacağı şikayete mesajınızı yazarken elinizi yüreğinize koyun. Bu yazımı okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

yeni hakaretler:

GOLDSAT:
ne olur
GOLDSAT:
kalmasa
GOLDSAT:
öküz
yawe
dayı git işine