merhaba ben albayrak bilisim sahibi
farkli farkli msn adresleri alarak hala piyasayi dolandirmaya devam etmektedir. örnek sahte msn adresleri <hakankaran@acipayam.com
tr hostal denen yalanci 2-3 ay önce bizi eklemiş sunuculardan sicirpt cekiyorum her istedigin sicirpt 50 ytl veririm dedi. Biz aldiriş etmedik bir ara bu kişiden bir sicirpt istedik sonra vazgeçtik kendisi sitelerden çaldigi sicriptleri wareez sitelerinden alip bize zorla satmaya kalkti tüm msn konusma kayitlari vardir... Biz almaktan vazgeçince bu arkadaş bir den bize tehditler ve haraketler yagdirdi bizde hakli olarak gerekli konusmayi yazdik bir de bizlere laf atiyor sunuculari bile yok sinirsiz bayi resellerimiz var bize yetiyor. Kendisinde sanki sunucu var 3 gb resellerle satiş yapıyor.. Neyse o şerefsizler gibi sagdan soldan çalip site yapmıyoruz.. Allah yukarda görüyor kimin ne yaptıgını ayrıca albayrak web benim akrabam diyen kişi ile uzaktan yakından alakamız yoktur bu kişilerin niyeti bizi kötülemektir. Firmamız levent engin bilgsiyar ve elektronik ltd şti olarak hizmet vermektedir isteyen herkez firmamıza gelip çayımızı içe bilir saygılarımla
o sahte msn dediğiniz benim kendime ait sitemin adresidir beyefendi ilk once araştirin ondan sonra konu acin görünen köy klavuz istemez kocum