Sklas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle tabiki hiç hoş değildir. Düşünce özgürlüğü denen birşey vardır. Ama o dönemi göz önünde bulundurmak gerek. Yada bulunduğun toplumu düşünmen gerek. Bu sadece Sivas yada İslam dini için değil heryerde böyledir. Sen İsrail'e gitmeden önce Yahudiliğe küfür et bakalım sana ne yaparlar ? Yada bir Cem evi içinde yada bir Alevi festivali şenliğinde alevilere küfür et bakalım ne yaparlar. Yada papaya küfret hiç fark etmez. Saygı duyacaksın. Bir toplumun değerlerine değer verdiği şeye inandığı şeye ben bunu kabul etmem için aklımı yitirmem demek ne kadar hoşgörülü ? Yada Cuma namazı kılınırken ( cuma namazı şart değil her hangi bir vakit namzı da olsa aynıdır ) davul çalmak çok mu hoştur ? Ozaman sen bu insanların ayıplaması yada bir tepkisi ile karşılaşmazmısın ? Yani tek taraflı değil de biraz daha tepeden bakalım.
Güzelim konu kitlenecek neyse son mesajı yazıyorum başka da yazmam.

1.si Aziz Nesin Küfür etmemiştir sadece hiç bir faaliyet göstermeyip oturduğu yerden namaz kılarak ülkenin kalkınacağını sananlara seslenmiştir şiirlerinde.
Namaz kılınırken davul zurna çalınması beni ilgilendirmez , namaz kılınırken davul çalındı diye insanlar katledilemez ! .
Düzgünce mesaj yazıp cevaplaştığın için teşekkurler Sklas
Hadi Eyvallah.