Mesajları okumaktan aciz özürlü bir insan grubuna yazıyormuşuzda haberimiz yokmuş.
50 ytl için adam gibi muhattabınız olan firmayı arayıp soru sorun diyorum. Burası ne o firmanın nede size yardımcı olabilecek birilerine ulaşım aracı değil.
Yaptığınız 50 ytl gibi ufak bir rakam için(bu para benim için büyük diyen düşünme özürlüleri hariç tutuyorum) gereksiz mesaj kirliliği yaratıyorsunuz. 50 ytl için artislik yapanlar kendi iş bilmezliklerinden dolayı forumdaki bir sürü insanın zamanını çalamaz.
Küçümsediğim paranın miktarından çok saçma sapan bir tavır sergileyenlerdir.
Bugün 50 lira için hesap takibi yapmayı beceremeyen ileride nasıl para kazanacak? Bunu öğrenin.
Forumdaki moderatörlerinde bu tarz konulara artık daha duyarlı davranıp şirketleri zedeleyici bu mesajları ortadan kaldırmasını öneririm. 2 tane telefon edip konuşmaktan aciz çoluk çocuk yüzünden insanların işleri karalanıyor.
Ayrıca sen ver 50 ytl diyenbilen aç ve kafası çalışmayan bir insan grubununda kafaları çalışmadığı sürece başkalarından 50 ytl dilenmeye devam edeceklerini hatırlatıyorum. Her ne kadar kafaları bu söylediklerimi anlayamayacak olsalarda.