Bu yaşa gelmişsin ama yazılanı bile okuyamamışsın. Ben kavramı nerde geçmiş diye bakıyorum yazısına.


Alıntı
8-10 güne yakın sorun yaşamış bir yeri desteklerken daha önceki kesintide aynen siz gibi destekleyici tavırları olup son sorundan sonra keşke demeyi öğrenen kişilerin yazılarını okuyunuz. (burada yok)

Dediğiniz firmanın ne kadar bir geçmişi olduğunu, bu sürenin de ne kadar başarı ile geçtiğini gözlemlemelisiniz. (burada yok)

Bu iş kesinti, kaşıntı, kusuntu ile olmaz. (burada yok)

Bu işler % 100 den asla taviz vermeden gece gündüz hizmet etmeyi hedeflemekle olur. (burada yok)

Kişilik olarak iyi olabilir, sevilen sayılan dürüst birisi olabilir karşınızdaki. (burada yok)

Ama tecrübe ve bilgi yetersizliği, sermaye sıkıntıları, sorun halinde halkla ilişkilerin tatmin edici cevaplar veremeyişi, telefon ile ulaşılamama o şirketten uzak durmak için yeterlidir. (burada yok)

Herşey para değildir, ama herşey parayla alakalıdır. (burada yok)

Ne kadar köfte o kadar ekmek. (e burada da yok)

Eğer bütçenize bakıp kuru ekmek yemek isterseniz onu veren de olacaktır. (burada da yok )

Tabi kuru ekmek ne kadar karın doyurursa. (belki burada vardır dedim ama göremedim)
Kısacası laf olsun diye eleştiri getirmiş ama hiç okumamışsınız. Katılıyorum Ersin Bey, bu iş kaşıntı, kesinti ve kusuntu ile olmaz.