BeyZaDeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadasım oncelıkle merhaba bu albayrak denen kısı kendısı benım akrabam olur uzakdan vede 16 yasında bır cocouktur. suan konusma kaydını bulamadıgımdan yayınlayamıyorum yayınlasam cok kotu gulersınız albayrak dıe arastırdıgıızda googlede bır cok yerde 25 webtasarımcı arıyoruz gıbı ılanalra bıle ualasabılırsınız bu arkadasa gecenelrde bır tane halk egıtım ıcı nbır scrıpthazrladık vede kendısıne 250 ytl fıyat cekıldı 70 ytl teklıf sundu vede uzaktan akrabama oldugu ıcın fıyatı okeyledım dedımkı lutfen ucretı gonderın downloand lınkı verılıcek sıze ordan cekebılırsınız yapı kred ıhesap bılgılerı verdık dedı ısbankasından buraya havale yapamıyorum garantı verdım heh dedı bu oldu bende guvendım verdım scrıptı scrıpt ASP ydı vede bana ertesı gun dedıkı sız kurarmısınız vevet dedı msonra halk egıtım sıtesı oldugu ıcın bana ftp bılgılerını vermedıler kendıelrı kurmaya calıstı vede adamanın yazdıgı cvplardan bırısı su > ulan serefsız ssana paranı gonderdık ettık gelmıs bıze eksık scrıpt satıyorsun ındex yok ıcınde baska dosyaları eksık < vede adam kurmadan etmeden asp scrıptte ındex aarayıp kurmdan dosya eksık oldugunu soyledı bunu arastırdıgımda ıse steeapseden aldıgı resellerden hostıng satıp kendı sunucuları oldugunu bır suru calısanalrı oldugunu ogrendım vede dedıkı savcılıga sıkayette bulunuca msızı dedım et bakalım bırde baktımkı parayı gondermemıs arkadas sonra dedı mapra gondermemısın artıslık yapıyorsun dıokı parayı gondermeden eksık vermısın gondersem paramal rezıl olca mdıyordu
Sakin yazın; harfler karışmış