Haymac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi ****** çıkar uzun bir yazı yazar, hepiniz susup kalırsınız konuda orda kalır

Ahha demedi demeyin.
****** hayranım sana muck
Bende sana hayranım cnm

-------

6-7 aylık üyeler gelip konu açıyor 6-7 yıllık üyeler konuşsun..böyle konuları sadece forumdan para kazanma amaçlı giren insanlar değil biraz makale yazan her fırsatta üyelere yardım etme amaçlı uğraşlar gösteren..forumun gelişimine büyük katkıları olan insanlar açsın...Buraya gelip konu açmadan önce forum için ne yaptınız sorusuna cevap versin birileri..Son günlerde hep söylüyorum ara sıra imzamdaki mesajı okuyun.

Gelip burda isyan çıkarmaya gerek yok.Eleştrilerinde sınırı var.

1-2 kişi Modlar yüzünden bir çok kişi forumu terk etti diyor.Sen şuna modlar banlayınca mecburen foruma birdaha giremediler desene ?

Artık şu lanet olası haksız yere banlandım kilişelerini bırakın.Modların hepsi ellerinden geleni yapıyor.Haksız yere banlandığını düşünen gelip burda şov yapmayacak Sıkıyorsa gidecek FORUMDA kategorisine konu açacak.Ozaman mod gelip niçin banlandığını o arkadaşa yazacak ?Bakalım haksız yeremi banlanmış.Eğer haksız yere banlandıysa ben o modun yetkisini almazsam şerefsizim.

Gelelim r10 un çoluk çocukla dolmasına..

r10 artık büyük bir platform.Eskiden 15 online gördüğümüzde havalara zıpladığımız dönemler geçti.

artık r10 sadece profesyonel webmasterlara değil bu işe yeni başlayanlara ya da nasıl daha çok para kazanırımcılık felsefesine dayalı bir çok weble uğraşan kesime hitap ediyor.Hal böyle olunca anlık 5 bin onlinelelere dayalı bir kitleye ulaşıyor.Nerde çokluk orda bolluk felsefesinden yola çıkarsak r10 un şuanda durduğu nokta gayet normaldir.

Yani tabiki çok fazla insana hitap ettiği için daha fazla sorunlu insan daha fazla *********** daha fazla kural dışı davranışlar gösteren insanlar ortaya çıkacaktır.Zaten sınırlı seviyede olan yetkili kadrosuda zamanla bu potansiyeli elinden geldiğinde önlemeye çalışsada ara sıra kopukluklar olacaktır.

Fakat Bugün radminin açtığı bir konu var dikkat ederseniz tckimlik ve admin onaylı sistem.Bu sayede günde 100 kişi üye olmayacak eskisi gibi en fazla 9-10 kişi üye olacak.Böylece bundan sonra önüne gelen bu foruma girmeyecek daha elit bir topluluk olmaya çalışacağız.
Kendilerinden sonra açılmamıza rağmen şimdi 4 e 5 e katladığımız ve bizi çekemeyen bazı webmaster forumlarının çoluk çocuk forumu yakıştırması kozlarınada (zaten ellerinde başka koz kalmadıya) son vermiş olur belkide böylece.

Ha sizin bu noktada yapacağız şey gelip bu tür konular açmaktan ziyade mesela bildiklerinizi makalelerle paylaşın burayı bir bilgi forumu haline dönüştürün.Banlanınca modlar kötü insan demek yerine 2 dakika kuralları inceleyin ..Mesela 3 gün banlanınca pm atıp seni mahkemeye vereceğim demeyin..Siz bu forumda 5-6 ay yada 5-6 yılını harcamış üyeler burayı bir Aile olaarak görürseniz ve bu forumun gelişimi için katkılarda bulunursanız zaten Hırlısı hırsızı bu havuzda boğulacaktır.

Saygılar.