Arkadaşlar bi çok arkadaşımız banlanan kişilerin 5 dk sonra başka bir hesapla sitede gezinmeye devam ettiğinden bahsediyor ben size başka bir şey daha söylemek istiyorum
Ben bunu birebir yaşadım benim ve sizin iyi tanıdığınız bir arkadaşımızın sitedeki ismi ile forumumuzda bir çoko kişi ile kavga etmiş sorunlar yaşamış (benlede yaşadı) forumun altını üstüne getirdi. Birgün forumda gezerken hiç raslamadığım bir isimin siteye bir makale eklediğini gördüm merak ettim makaleyi okudum yanlış hatırlamıyorsam kendisi ile bir link koymuştu. O linke bir tıkladım baktımki o arkadaşın ta kendisi
Sanırım ne demek istediğimi çok iyi anladınız bu forumda sadece banlıların değil banlı olmayanlarında bir çok hesabı var biriyle yediremeyince başka hesaptan açıp oradan devam ediyorlar sonuç fiyasko

woLveRineS adlı üyeden alıntı:

1 yıl once soru sorduğunda şuan turuncu yetkide olan kişiler senin benim gibi burada kullanıcılardı ve bilgilerini paylaşıyorlardı şimdi ister istemez bu mesajıma kızanlar cıkıcaktır ama, turuncu ( mod ) oldular ağır başlılık yapıyorlar! Bir çok kişi zaten forumu bazı mod'lar yüzünden terk etti ve terk etmeyede devam ediyor.
1 yıl öncesini bilemem ama ben bu siteye üye olduğum günden beri sorduğum hiç bir soruların %80 inen cevap alamadım :s