dostum oncelikle merhabalar bak simdi once olayi bilip bilmeden kendi kafana gore neden boyle bir olaya kalkisiyorsun bilmiyorum fakat istersen heryerde reklam yap biz dusurtlugumuzle seyimizle bu isi yapiyorsak gelen kisiler bize yeterlidir. fakat once gir bir sisteme TİCKED ac yada yapamadin mail at oda olmadımı ? sisteme giris yapipi contact bolumunden bizlere ileti yollayabılırdın birde sana hic bir zaman yok dns oturucak yok sey oturucak denmedı denmezde < DNS nedr bılıyormusun ? oncelıkle onu bır arastır derım oke he bızde hıc bır zaman kımsenın hakkını yemedık yemeyızde bazı kısısel problemler yuzunden hıc kımse onlıne degıldı vede yerınde yoktu Haklımıyım ? oncelıkle bır sorun yangın cıksa olsek adam dıyıcekkı domaınımı acın kardesım oncelıkle boyle seyelrde bır sorun s.a nasılsınız hayırdır gunlerdır yoksunuz problem nedır domaınım hala aktıf degıl bende bırısıne alıcaktım hala beklıyorum dıyebılırsınız buraya gelıpde 11 yasındakı cocouklar gıbı HosTasarıM dan Sener abı sekerımı aldı sonra kayboldu ortadan demeye gerek yoktur zaten bılmıyorum farkındamısın ılk sıkayette bulunan sensın bızı hadı bakalım dostum sısteme gırersın tıcked acarsın ya domaın aktıf edılır yada ucret gerı havale edebılır arkadaslar bırde bu arada arkadaslar nerde nbılıyorsunuz aracı oldugumuzu ? neyse gorusmek uzere guzel kardesım Herseyden once saygı